Leuk cadeau voor haar

Een leuk cadeau voor haar?
100% Ecovriendelijk.

Een leuk cadeau voor haar:: een echt uniek ecologisch cadeau? Het is niet altijd gemakkelijk om een geschenk te vinden.: Hoe vaak gebeurt het niet dat geschenken na ontvangst doorverkocht worden, helemaal niet worden gebruikt of zelfs, ja zelfs dat, in de vuilnisbak belanden. Wat een verspilling!!
Ecovibe is op zoek gegaan naar unieke, groene cadeaus waarmee je de ontvanger van je cadeau absoluut gaat verrassen. Een leuk cadeau voor  haar. Je vindt het vast in ons assortiment.
Geschenken die naast mooi ook  nuttig zijn en er is een groen cadeau in elke prijsklasse. 
De cadeaus zijn vooral ook groen, vegan en hernieuwbaar waardoor je met deze cadeaus ook de voetafdruk vermindert. Zo combineert u het perfecte geschenk met het welzijn van onze omgeving.

 

 

cadeaus van kurk, altijd een leuk cadeau voor haar.

Kurk is lange tijd een product geweest dat we enkel kennen van de wijnflessen. Inmiddels worden er van kurk de meest uiteenlopende producten gemaakt, kurk is tevens ontzettend populair voor het fabriceren van handtassen, portemonnees en andere mode-accessoires.
De collectie van Ecovibe heeft handtassen, rugzakken in verschillende stijlen en afmetingen, leuke portemonnees, riemen, brillendozen, vlinderstrikjes, petten en meer.
De positieve eigenschappen van kurk zijn door geen enkel andere grondstof te evenaren. Kurk moet je door je handen laten gaan en je zal onmiddellijk verkocht zijn. Probeer het gewoon met een groen cadeau van kurk zal je één ieder verrassen en ook blij maken.
De meeste vrouwen die een kurken handtas kopen zijn binnen de kortste keren helemaal verkocht en wordt het dan ook heel vaak hun dagelijkse lievelingstas.

Al onze kurken producten  zijn met de handgemaakt.
Vind je in onze collectie van kurk een leuk cadeau voor haar, het is 100% vegan, zonder dieren wreedheden of aantasting van de natuur. De productie heeft een zeer lage impact op het milieu. 
Een leuk cadeau voor haar gemaakt van kurk is klassevol en behoudt zijn schoonheid door de jaren heen.


Op zoek naar een leuk cadeau voor haar, waarom eens niet van kurk?

 

Wanneer zij aan een leuk cadeau voor haar denkt, denkt ze aan de ? Ja, inderdaad, toch wel vaak aan de kids.

Natuurlijk denken we bij het geven van cadeaus ook altijd aan de allerkleinste en waarom ook niet voor hen denken aan een groen cadeau. Speelblokken van kurk zijn een mooi alternatief voor houten speelblokken, kurk is lichter, heeft afgeronde vormen, is geluiddempend wat het als speelgoed voor jonge kinderen veiliger maakt. Bovendien is kurk anti-bacterieel en wordt er indien er kleur wordt toegevoegd steeds gewerkt met plantaardige producten die 100 % veilig zijn voor uw kleine dreumes. Speelblokken van kurk zijn 100% groen, 100 % ecologisch, vegan en hernieuwbaar.

Laat uw baby of peuter spelen met speelblokken van kurk, het is spelen zonder competitie element, het stimuleert creativiteit en een vrije geest - zonder  hokjes denken. 


 

Wij hopen dat Ecovibe je voldoende inspiratie biedt voor het vinden van een tof groen cadeau, een leuk cadeau voor haar en waar je haar  echt blij mee maakt, een cadeau waar ze jaren plezier aan beleven en er 100 % rekening wordt gehouden met het milieu.

 


Ouder bericht Nieuwer bericht