Mooie cadeaus

mooie cadeaus

Mooie cadeaus van 100 % natuurlijke kurk

Bent u op zoek naar een klassevol en origineel mooi cadeau van kurk? 
Het assortiment van Ecovibe biedt handtassen, rugzakken, portemonnees, mode-accessoires en speelgoed handgemaakt van natuurlijke kurk, de producten van Ecovibe worden vervaardigd in een atelier in Portugal.
Alle kurkproducten hebben wij op voorraad en worden indien voor 16:30 besteld nog dezelfde dag verzonden. Wij verzenden de  cadeaus gratis in België en naar Nederland.

Mooie cadeaus van kurk  zijn klassevol

Producten van kurk  ogen klassevol, ze zijn ecologisch en vegan. Cadeaus van kurk hebben tevens veel troeven, naast eco en vegan zijn ze extreem licht wat bijdraagt tot het comfort, ook de handtassen zijn zo licht als een veertje wat een groot voordeel biedt bij rugproblemen.

Mooie cadeaus van kurk zijn slijtvast, gaan jaren mee en behouden hun schoonheid in de loop van de tijd. Producten van kurk zijn waterbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk.
Een mooi cadeau krijgen is altijd leuk, maar een mooi cadeau geven is nog  leuker!  Het is ontzettend fijn om iemand gelukkig te maken. Je kan er iemand mee verrassen voor zijn verjaardag of  een cadeautje voor Valentijn, er zijn altijd redenen te bedenken om iemand een mooi cadeau te geven. 
Ook 'zomaar' is natuurlijk een goede reden, misschien wel de beste reden! Maar dan komt altijd weer de vraag: wat geef je cadeau? Voor mooie cadeaus van kurk  voor jezelf of voor een ander ben je bij Ecovibe  aan het juiste adres. Een cadeau van kurk is ook altijd een perfect cadeau tijdens de feestdagen.

Mooie cadeaus als kwaliteit uw prioriteit is

U vraagt zich af hoe vegan kurkproducten door de jaren heen verouderen en zich gedragen, kunnen wij u zeggen dat de kwaliteit en soepelheid van kurkproducten kunnen worden vergeleken met die van lederwaren. Maar in tegenstelling tot leer is kurk 100 % natuurlijk en veganistisch, waterafstotend, vlekbestendig en krasbestendig. Een ander voordeel van kurk ten opzichte van leer is dat het zeer weinig onderhoud vergt. Om je vegan kurkaccessoires in goede staat te houden, hoef je ze alleen maar schoon te maken met water en zeep

Helaas zullen uw nieuwe vegan kurkproducten verouderen, zoals alles onder de zon, maar ze zullen hun schoonheid, stijl en karakter behouden.

Andere voordelen van mooie cadeaus gemaakt van kurk 

Extreem licht: dit is één van de grootste voordelen van kurk, meer dan 50 % van zijn volume bestaat uit lucht, geen wonder dat kurk zo licht is. Waterbestendig: kurkportemonnees, kurk handtassen en alle andere producten van kurk zijn waterbestendig, zelfs in de meest ongunstige weersomstandigheden.

Slijtvastheid: producten van kurk zijn erg sterk en gaan een leven lang mee, dankzij de honinggraatstructuur is kurk zeer slijtvast en heeft een hoge wrijvingscoëfficiënt, een portefeuille jaren in de achterzak van je jeans, het is er niet aan te zien. Zacht en uniek: de zachtheid van kurk is een van de kenmerken waar liefhebbers van kurkproducten het meest van houden, ook is elk product zo uniek als een vingerafdruk, omdat geen twee stukken gelijk zijn.

Je koopt dus echt een origineel, uniek mooi cadeau!!

 

 


Ouder bericht Nieuwer bericht