Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden

Artikel 1.  Wie zijn wij ?

Wij zijn Ecovibe - Bvba BreatHing

U kans ons telefonisch bereiken op het nummer :0475-309646
Mailen kan via: info@ecovibe.be
BTW nummer: BE0862711862

2. Definities
Product: Dit zijn de artikelen die in de webshop van Ecovibe worden aangeboden. 

Koper: de persoon die deze webshop bezoekt en hier een of meerdere producten aanschaft. Deze persoon dient een minimum leeftijd van 18 jaar te hebben, of moet een akkoord met de ouders of voogd hebben.

3. Algemeen
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Ecovibe en de klant. Tenzij anders overeengekomen zijn enkel deze algemene voorwaarden van toepassing en worden andere algemene voorwaarden uitgesloten.

Ecovibe  heeft het recht om steeds aanpassingen te doen aan de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

4. Prijzen
Alle in de webshop vermeldde prijzen zijn vermeld in euro, inclusief  21% BTW, er worden geen verzendkosten aangerekend., indien anders wordt dit vermeld.

Deze prijzen kunnen ten allen tijde aangepast worden, Ecovibe  kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele typefouten.

 Elke Actie en/of korting is niet te combineren  met andere acties en/of kortingen.

5. Betaling
Ecovibe biedt verschillende mogelijkheden aan om de bestelling te betalen.

De commissiekosten voor de betaalprovider wordt doorgerekend per bestelling aan de klant.

6. Levering
Leveringen gebeuren vanuit het magazijn in Tongeren - belgië binnen de 48 uren uit onze eigen voorraad!

Na het definitief maken van de bestelling zal Ecovibe de bestelling zo spoedig mogelijk opsturen.

Ecovibe  behoudt zich het recht een bestelling te weigeren, of een bestelling incompleet uit te leveren. De klant zal hierover een e-mail ontvangen van Ecovibe . Uiteraard worden eventueel te veel betaalde artikelen terugbetaald.

Ecovibe  is niet aansprakelijk indien een aan huis geleverd pakket retour komt door een adresfout. Let er dus altijd op dat u het juiste adres en telefoonnummer opgeeft. De naam van de bestemmeling op het pakket moet ook steeds overeenkomen met de naam op de postbus en deurbel.

7. Retour – 14 dagen bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag  gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ecovibe.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten

8. Aansprakelijkheid
De koper is zelf verantwoordelijk voor de keuze van de door hem bestelde producten.
Ecovibe  kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer het niet mogelijk is om de bestelde producten te leveren.
Ecovibe  is nooit aansprakelijk voor indirecte schade van de klant of derden verband houdend of voortvloeiend uit de overeenkomst of het gebruik van de producten.
Ecovibe is niet aansprakelijk voor het niet of onvoldoende functioneren van de website.

 Bij klachten kunt u Ecovibe  steeds telefonisch of per email bereiken.

Niets van deze site mag zonder toestemming van Ecovibe vermenigvuldigd of gekopieerd worden.