Verzending/Retourneren

Verzending vanuit ons magazijn te Tongeren België binnen de 48 uren.

Levering 

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Ecovibe zal er  alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. 

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Ecovibe de bevestiging van de verzending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid.
Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling.

Onjuiste bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Ecovibe kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

 

Retourneren

Stuur het artikel binnen veertien dagen na ontvangst terug, samen met het retourformulier, Wij  storten het voor het artikel betaalde bedrag dan terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen. 

De voorwaarden vind je hieronder.

Retourneren

U heeft het recht om de door Ecovibe geleverde artikelen  binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden: 

Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking inclusief een kopie van de factuur met daarop uw volledige adresgegevens. Stuur hiernaast het Retourformulier van Ecovibe  volledig ingevuld mee. 

De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. 
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Ecovibe het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. 

Ecovibe  behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. Een defect ontvangen product dient direct na ontvangst per e-mail te worden aangemeld.